Despre noi

Infiintata in anul 2002,in Dorohoi, compania ECOMED a pornit cu un singur laborator de analize medicale si 3 angajati. Dupa doi ani, ECOMED vine aproape de pacientii din Botosani prin deschiderea Centrului Medical din Piata Revolutiei nr.11.

Gama de servicii s-a marit, realizand atat analize medicale de laborator, cat si consultatii medicale de specialitate.

Laboratorul Centrului Medical Ecomed a devenit in 2004 primul laborator acreditat ISO din judetul Botosani si printre primele laboratoare acreditate din Romania, ca o recunoastere a calitatii deosebite a anlizelor de laborator.

Ca urmare a cresterii permanente a numarului de afectiuni oncologice, in 2009 am dezvoltat compartimentul de imunologie, dotat cu un echipament aflat in varful tehnologiei de laborator, fiind primul si singurul de acest fel din judet.

Realizam o gama de peste 130 de tipuri de analize medicale si dispunem de o retea de cabinete de specialitate, prin intermediul carora fiecare caz este tratat cu maximum de eficienta si seriozitate.,

Centrul Medical ECOMED tine pasul cu noile tehnologii, iar in 2010 se realizeaza in Botosani primul examen echografic 3D si 4D pentru depistarea si investigarea afectiunilor cardiace si obstetricale.

Acum, dupa 18 ani de efort sustinut, Centrul Medical ECOMED numara 27 de angajati si peste 25 de medici colaboratori, alaturi de care a devenit un nume de referinta in domeniul medical local si regional.

Performantele Centrului Medical ECOMED sunt confirmate nu doar de pacienti, ci si de Topul firmelor de profil din judetul Botosani, clasandu-se cinci ani consecutiv pe primul loc.