Informatii, Programari

Pentru ca timpul este pretios, va puteti face programare telefonic, prin e-mail, sau direct la sediile firmei noastre.

Va rugam sa respectati programul afisat la sediul firmei si pe pagina web.

Persoanele care solicita analize contra cost, se pot prezenta cu, sau fara trimitere, si vor completa o cerere de analize medicale cu plata.

Persoanele asigurate in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, se pot prezenta la analize cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cu urmatoarele precizari:

  1. Unele analize se efectueaza doar cu trimitere de la medicul specialist .
  2. Analizele contractate cu CAS/CASAOPSNAJ se pot efectua doar in limita fondului disponibil cu exceptia biletelor emise cu mentiunea MONITOR sau emise in urma consultatiilor preventive pentru persoanele peste 40 de ani.
  3. In situatia in care programarea nu este posibila in luna in care asiguratul se adreseaza laboratorului, acesta va fi programat cu acordul sau, in luna urmatoare, daca biletul de trimitere isi pastreaza valabilitatea, conform legislatiei in vigoare.
  4. Nu se admit nici un fel de modificari pe biletele de trimitere.
  5. Biletul de trimitere isi pierde valabilitatea daca asiguratul se interneaza intre data eliberarii biletului de trimitere si data programarii pentru investigatii.

Important!

Pentru biletele CJAS/CASAOPSNAJ legislatia nu permite programare telefonica. Trebuie sa va prezentati cu biletul la unul dintre sediile noastre.

Toate analizele prezentate in lista se efectueaza contra cost in cadrul laboratorului nostru.

In afara acestora, oferim toata gama de analize de care aveti nevoie, in colaborare cu alte laboratoare partenere, care emit propriul buletin de analize.